Přeskočit na obsah

Díky Lindexu za 1 046 301 Kč!

Během října společnost Lindex prodala výrobky s růžovou stužkou na trzích společnosti Lindex a také darovala deset procent z veškerého prodeje podprsenek na projekty v boji proti rakovině.

Od roku 2003 se společnost Lindex věnuje vybírání peněz na podporu projektů v boji proti rakovině. V minulosti společnost společně se svými zákazníky vybrala celkem 19,3 milionů EUR.

V České republice se v roce 2022 podařilo vysbírat sumu 1 046 301 Kč. Veškerý zisk z prodeje Růžové stužky, 10% z prodeje podprsenek, a veškerý zisk z akce Zaokrouhlování nákupů, poputuje na organizaci Aliance žen s rakovinou prsu a její projekt Bellis – mladé pacientky.

Děkujeme společnosti Lindex za dlouhodobou podporu českých pacientek s rakovinou prsu. Díky dechberoucímu finančnímu daru můžeme realizovat projekty věnované jak prevenci tohoto závažného onkologického onemocnění, tak i projektu pro mladé ženy s rakovinou prsu. Děkujeme i zákazníkům a zákaznicím Lindexu, které svými nákupy vyjadřují solidaritu s nemocnými ženami.