Přeskočit na obsah

Výroční konference pacientských organizací Aliance žen s rakovinou prsu

25. – 26. listopadu 2022 následně po slavnostním večeru při 20. výročí založení Aliance žen, pokračovala pro pacientské organizace VÝROČNÍ KONFERENCE 2022 v hotelu Olšanka v Praze.

Pro pacientské organizace byl připravený zajímavý program. Přednášky – Slovo jako kód života od Mgr. Moniky Urban Samasery s následným programem s bubny , Trauma všude kolem nás MUDr. Miroslavy Skovajsové, PhD., Na co nezapomínat v prevenci onkologických onemocnění – MUDr. Lucie Reifové a také přednáška a praktický nácvik od Lindy Štucbartové Sebeobrana pro ženy.

Samozřejmě nechyběly ani zprávy od naších Bellisek o jejích aktivitách a Avon lince za zdravá prsa, další informace o Neviditelných ženách a o novinkách z mezinárodní spolupráce, advokační činnosti a dalších projektech a činnosti Aliance žen s rakovinou prsu a na závěr také o činnosti pacientských organizací, vzpomínky na společná léta, která jsme spolu na akcích a projektech prožili.

Páteční večer byl věnován mimořádné Kavárně u Lili, kdy hosty dr. Peterové byli MUDr. Miroslava Skovajsová a prof. Jan Žaloudík. Optimistický a povzbudivý rozhovor byl přenášen živě na Facebook a je tam v záznamu.

Děkujeme všem za účast a milé setkání a budeme se těšit na další naše společné setkání!