Přeskočit na obsah

Avon linka rozšiřuje psychologickou pomoc onkologicky nemocným.

Avon linka za zdravá prsa rozšiřuje službu psychologického poradenství.

Na bezplatné lince 800 546 546 jsou od středy 8. března 2023 volajícím k dispozici naši psychologové již od 15:00 hodin.

Obsahem naší služby je psychologické poradenství v náročné životní situací spojené s diagnózou onkologického onemocnění (rakovina prsu). Tedy primárně zvládání stresu a emocí v této situaci, a také při řešení akutních psychických či vztahových problémů souvisejících s diagnózou, případně návratem nemoci.

Součástí není pravidelná a dlouhodobá terapie nebo párová terapie. Není možné se „zamluvit si“ čas psychologa v rámci další středy apod.

Služba zachovává principy osobní důvěry z pohledu sdělování informací o individuálních klientech. Klient může na telefonní lince požádat o plnou anonymitu, tedy nemusí se ani představit.

Pravidelná možnost psychologické podpory po telefonu probíhá každou pracovní středu v měsíci od 15 do 18 hodin. Pokud je linka obsazena, věnujeme se klientům, kteří se dovolali před Vámi. Zkuste to prosím znovu o 30 minut později. Pokud klient zavolá po 17:35, bude směrován na příští středu. Na zmeškané hovory bude voláno v rámci možností zpět daný den v uvedeném čase.

Podrobná pravidla k terapeutickým hovorům najdete zde : https://www.breastcancer.cz/projekty/#projekt-avon