Přeskočit na obsah

Růžový říjen 2023

Za pár dnů vypukne měsíc, který je celosvětově věnován problematice rakoviny prsu. Její nezbytné prevenci, ale i životu s ní. Připravily jsme pro veřejnost i pacientky naše tradiční akce, ale i dvě novinky.

V pátek 20.10. vás, poprvé v České republice, pozveme k zapojení se do akce Pink@Work aneb Přijď v růžové do práce. Stačí jen, abyste v tento den přišli spolu se svými kolegy, zaměstnanci či spolužáky do práce v růžové, vyfotografovali se a fotografie sdíleli na svých sociálních sítích s hastagem #pinkatwork. Můžete tak přispět ke zvýšení povědomí o rakovině prsu a podpořit tak ženy a muže, kteří s tímto onemocněním žijí.

Navázaly jsme také spolupráci s parfumeriemi Marionnaud Czech Republic, o podrobnostech této spolupráce Vás budeme informovat v jednom z příštích postů.

Rozvíjí se i naše spolupráce s kavárnami CrossCafe original Kromě toho, že si budete moci v jejich kavárnách zakoupit opět naše ikonické Prsní hrnky a hrnečky, bude na vás v nabídce čekat od 1.října něco báječného růžového…

Jsme rády, že pokračuje naše spolupráce se společností Lindex, těšte se na detaily.

Pozveme Vás na již 4.běh a pochod Race for the Cure 2023, který se uskuteční 8.10. v pražské oboře Hvězda.

11.10. se ve Zlíně zúčastníme launche Fashion Event Dotek24, kterou pořádají studenti studenti Fakulta multimediálních komunikací, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.

14. 10. nebude ani chybět klasika v podobě 12. ročníku Plaveme prsa 2023, připomeneme si tak Breast Health Day a to, jak důležitý je zdravý životní styl v prevenci karcinomu prsu.

Koncem měsíce pak pozveme členky našich pacientských organizací na výroční konferenci, tentokráte do Brna.

Čeká nás i mnoho edukačních workshopů či účastí na konferencích. Budeme mít napilno, ale děláme to s radostí, protože naše práce má smysl. Zachraňuje životy a pomáhá žít těm, kterým do cesty vstoupila nemoc. Spolu jsme ale silnější.

#spolujsmesilnejsi#PinkOctober#pinkatwork#raceforthecure#raceforthecure2023#crosscafe#ostresledovanaprsa#marionnaud#plavemeprsa#breasthealthday#matosmysl